Prime, Slussplan 9, Stockholm, Telefon: 08-503 146 00

Vi söker dig som vill skapa framtidens kommunikation

Lediga jobb i våra nätverk

Just nu har vi följande lediga jobb inom våra nätverk. Har du ett jobb du vill exponera på vår sida, kontakta Ingrid Kling, ingrid.kling@primegroup.com eller 0767-973 524.

Kommunikationschef (vikariat) till Stockholms Stads Bostadsförmedling AB

Stockholms Stads Bostadsförmedling AB är den ledande marknadsplatsen för lediga hyresrätter i hela Stockholmsregionen. De förmedlar drygt 10 000 lägenheter om året, åt cirka 300 fastighetsägare och förvaltningsbolag i Stockholmsregionen. De förmedlar hyresrätterna i ett öppet system efter kötidsordning och erbjuder kunderna hög service, framför allt genom våra e-tjänster.
Bostadsförmedlingen har 70 anställda och omsätter cirka 80 miljoner kronor. Bolaget ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB, som ägs av Stockholms stad. Läs mer om oss på vår hemsida www.bostad.stockholm.se

Befattning:

Kommunikationschef (vikariat)

Placering:

Stockholm - Kungsholmen

Uppdraget:

Bostadsförmedlingen befinner sig mitt i ett spännande förändringsarbete med stort fokus på kundens upplevelse av oss. Det innebär också förändringar i arbetssätt och processer. Vi gör en kommunikationssatsning för att stärka vårt varumärke och tydliggöra våra tjänster för kunder och samarbetspartners.
Som kommunikationschef ansvarar du för den externa och interna kommunikationen. En stor utmaning den närmaste tiden kommer att ligga i att implementera en ny varumärkesplattform och en ny grafisk profil, internt och externt. Under hösten kommer vi även att vara mitt uppe i en utveckling av vår digitala närvaro mot kunderna i bostadskön och fastighetsägare.
Som kommunikationschef driver du en enhet bestående av två personer (kommunikatör och webbredaktör). Enheten är nyinrättad varför en del i uppdraget består i att säkerställa att rutiner och processer formas för ett effektivt arbete för att nå verksamhetsmålen. Som kommunikationschef rapporterar du närmast till chefen för avdelningen Strategi & Marknad samt VD.
Tjänsten innebär även att du är talesperson för organisationen i offentliga sammanhang samt i media. En satsning för proaktiv mediebearbetning ska startas under året.

Förväntningar/erfarenhet

 • Relevant högskole- eller universitetsutbildning inom kommunikation/marknadsföring eller motsvarande.
 • Minst 8 års erfarenhet av kommunikationsuppdrag, gärna erfarenhet av liknande roll på en marknads- eller informationsavdelning.
 • Erfarenhet av medierelationer, gärna vana av att arbeta proaktivt med media.
 • Erfarenhet av digital kommunikation via webb och sociala medier Erfarenhet av att leda en arbetsgrupp.
 • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
 • Erfarenhet av arbete i såväl politiskt styrd som privat verksamhet är meriterande.

Personliga egenskaper

 • Initiativförmåga och självständighet
 • Snabbt kunna sätta dig in i olika processer, se samband och kritiska framgångsfaktorer
 • Driftig och pådrivande
 • God samarbets- och relationsskapande förmåga
 • Kreativ och lösningsorienterad
 • Noggrann och resultatinriktad

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på heltid under 10 månader, med start 1 juni med placering på vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm.

Ansökan

Välkommen med din intresseanmälan via www.source-executive.se senast den 4 april 2012. Intervjuer sker löpande.

För ytterligare information om befattningen är du välkommen att kontakta Ulrika Berglund på telefon 0708-139157 på SOURCE Executive Recruitment, med vilka vi samarbetar i denna rekrytering.

Publicerad av Ingrid Kling
i kategorin Prime
tors 22 mar
Dela med andra